Mor un jove d'uns 20 anys per arma blanca a la Vila Joiosa en el que podria ser una revenja entre bandes llatines

Un altre jove, de 23 anys, ha resultat ferit i l'han traslladat a l'Hospital Marina Baixa, a la Vila Joiosa

Imatge d'un dels cotxes de la guàrdia civil que s'ha traslladat fins al lloc dels fets
Imatge d'un dels cotxes de la Guàrdia Civil, que s'ha traslladat al lloc dels fets / Sofia Riego

A les 13:00 hores han alertat el Centre de Coordinació d'Emergències d'una agressió entre dos joves a l'avinguda de Mestral de la Vila Joiosa, on s’han mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de SVB.

En arribar-hi, els serveis mèdics han confirmat la defunció d'un jove de vora 20 anys per arma blanca, mentre que l’altre jove, de 23 anys, presentava ferides també per arma blanca. Després d'assistir-lo l'equip mèdic del SAMU, l'han traslladat a l'Hospital Marina Baixa de la Vila en una ambulància de Suport Vital Bàsic.

Sembla que el jove que ha mort hauria anat al lloc dels fets després del migdia, armat amb un matxet i buscant un altre jove, veí de l'edifici, que s'ha defés amb un ganivet de cuina. Entre els dos hi ha hagut una forta baralla que ha acabat al carrer, quan el del matxet ha caigut mort. 

La policia ha sigut la primera a arribar-hi i, pràcticament després, hi ha aplegat la Guàrdia Civil, que ha custodiat el ferit, ja detingut, fins a l'hospital, a on l'han traslladat a causa de les ferides greus que presentava. 

Fonts pròximes al cas ens han confirmat a À Punt que la Guàrdia Civil ha estat tota la vesprada escorcollant la vivenda, el traster i el garatge del ferit. Han trobat un cotxe amb les rodes punxades i les finestres trencades, i han intervingut diverses proves. 

Segons les mateixes fonts, tot apunta que podria ser una revenja entre bandes llatines. A més, fonts veïnals apunten que l'origen de la disputa podria ser un deute de 80 euros. 

També et pot interessar

stats