Mor el forner Paco Roig

Roig va guanyar el premi a la innovació en el II Campionat d’Espanya de Forn Artesà el 2015.

@paco.roig.pan
@paco.roig.pan

El forner valencià Paco Roig guanyador del premi a la innovació en el II Campionat d’Espanya de Forn Artesà en 2015, ha mort aquest diumenge als 41 anys. El cos del Paco Roig ha sigut traslladat al tanatori d’Alboraia i demà dilluns serà soterrat al cementeri de Carpesa. 

Tot i que Roig es va formar com a pastisser, va trobar el seu lloc en el món en l'elaboració de pa, i és el màxim exponent d’una segona generació de forners "basada en el respecte al producte natural". 

Paco Roig era genent i propietari de les empreses Meeting Cook, SL i Gastronomía Paco Roig, SL i havia sigut proveïdors dels germans Adrià. Els productes artesans del mestre forner han arribat a restaurants prestigiosos com La Sucursal, Vuelve Carolina o Trencadish a València, i el Tickets dels germans Adrià a Barcelona.

També et pot interessar