Mor electrocutat un jove de díhuit anys a Carlet després de pujar a un pal elèctric

El jove era un estudiant d'intercanvi de Dinamarca que estava fent una estada acadèmica en un institut de la localitat

Els fets van ocòrrer prop de l'ermita Sant Bernat de Carlet
Els fets van ocòrrer prop de l'ermita Sant Bernat de Carlet / À Punt NTC

Un jove de díhuit anys ha mort electrocutat la matinada d’aquest dissabte després de pujar a un pal elèctric al municipi de Carlet, a la Ribera Alta.  Segons ha pogut saber À Punt, el jove era un estudiant d'intercanvi de Dinamarca que estava fent una estada acadèmica juntament amb altres 22 estudiants a l'IES Eduardo Primo de la localitat.

Al voltant de la 01:30, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre un avís per la presència d'un jove inconscient prop de l'ermita Sant Bernat que, pel que semblava, s'havia electrocutat. 

Un vehicle del SAMU es va desplaçar al lloc dels fets i l'equip sanitari va practicar maniobres de reanimació durant més d'una hora, però el jove, de díhuit anys, ja havia mort.

Els estudiants participaven en un sopar quan es va produir la defunció i uns quaranta joves van haver de ser atesos per un equip de psicòlegs de Creu Roja en la sala d'actes de l'Ajuntament de Carlet, després que es congregaren en el centre de salut. És un dispositiu que s'ha desactivat a primera hora del matí d'aquest dissabte.

L'Institut d'Educació Secundària Eduardo Primo de Carlet ha comunicat que lamenta profundament la mort del jove danés que formava part del grup d'intercanvi de 23 estudiants, que durant l'estada viuen amb famílies del municipi. Ha mostrat "el màxim respecte per la víctima i les seues persones properes".

També et pot interessar

stats