Mor la dona de 74 anys que va ser colpejada per una vaqueta a Almàssera

La família de la víctima estudia emprendre accions legals pels fets

Vaqueta escapada en Almàssera
Vaqueta escapada en Almàssera
26 de juliol 2023 - 11:28 Actualitzat: 26 de juliol 2023 - 21:23

La dona de 74 anys que va ser colpejada per una vaqueta a Almàssera (Horta Nord) el dissabte 15 de juliol ha mort aquest dimecres després d'haver estat onze dies ingressada a l'Hospital Clínic de València en "estat crític". L'animal va fugir després de trencar una tanca del recorregut d'un acte de bous al carrer a Tavernes Blanques, una població veïna, i va colpejar i va ferir la dona a Almàssera. A la dona la van traslladar immediatament a l'hospital.

La vaqueta va recórrer la carretera de Barcelona i va entrar a Almàssera, on va causar danys en diversos vehicles i va ferir la dona. Finalment, agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local van capturar el bou amb la col·laboració d'alguns ramaders. Després van portar amb camió l'animal de nou a Tavernes Blanques.

Prèviament, l'Ajuntament d'Almàssera havia fet un ban en què advertia els habitants que no isqueren de casa per motius de seguretat. El mateix Ajuntament ha decretat dos dies de dol i ha anunciat que aquest dimecres a les 12:00 hores es guardarà un minut de silenci en memòria de la seua veïna.

La família de la víctima estudia emprendre accions legals pels fets. No volen que tornen a passar fets com aquests. I segons l'Ajuntament de Tavernes Blanques, les instal·lacions complien la normativa. Expliquen que és l'assegurança de la penya taurina la que s'haurà de fer càrrec de les possibles indemnitzacions.

La víctima serà soterrada demà a Almàssera.

També et pot interessar

stats