Mor el ciclista de 16 anys que van atropellar divendres a Castelló

En col·lidir el cotxe amb la bicicleta, el ciclista va eixir projectat contra la marquesina de la parada de Tram de l’avinguda del Mar.

L'Hospital General de Castelló
L'Hospital General de Castelló / GVA

Aquest dissabte ha mort el ciclista de 16 anys que va resultar ferit en un accident de trànsit amb un cotxe a Castelló a causa de la gravetat de les ferides.

L’accident es va produir a les 9:00 hores del divendres a l’avinguda del Mar de la ciutat de la Plana, segons han informat des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgència (CICU) i l’Ajuntament de Castelló. En col·lidir el cotxe amb la bicicleta, el ciclista va eixir projectat contra la marquesina de la parada de Tram, que es va trencar.

El jove va ser atés per un equip sanitari i, posteriorment, traslladat a l’Hospital General Universitari de Castelló amb pronòstic molt greu per politraumatisme.

Els agents de la Unitat d’Atestats i Investigació d’Accidents van recollir la manifestació del conductor del vehicle implicat, un home de 47 anys que va donar negatiu tant en la prova d’alcoholèmia com de drogues.

També et pot interessar