Mor Carlos Marín, cantant del grup Il Divo, als 53 anys a causa de la covid

S'ajorna fins al 15 de juny del 2022 del concert que anava a celebrar-se al Coliseum de la Corunya aquest 22 de desembre

Actuació de Carlos Marín, de Il Divo, a París, França, en una imatge d'arxiu
Actuació de Carlos Marín, del grup Il Divo, a París, França, en una imatge d'arxiu / Joelle Diderich (Efe)

Carlos Marín, el cantant espanyol integrant del grup musical Il Divo, ha mort als 53 anys després de ser ingressat fa uns dies per la covid.

Marín es trobava a la unitat de vigilància intensiva (UCI) d'un hospital de Manchester (Regne Unit) a causa d'aquesta malaltia, entubat i en coma induït.

Arran de la seua mort,  Primer Beat Producciones ha anunciat l'ajornament fins al 15 de juny del 2022 del concert que anava a celebrar-se al Coliseum de la Corunya el 22 de desembre.

"Amb gran pesar els fem saber que el nostre amic i soci Carlos Marín ha mort. Els seus amics, familiars i fans el trobaran a faltar. No hi haurà mai una altra veu o esperit com Carlos", ha assenyalat el grup musical en el seu compte oficial de Twitter.

Il Divo va ser fundat pel famós Simon Cowell, el mateix de One Direction, després d'imaginar que un quartet líric íntegrament masculí tindria possibilitats versionant cançons mítiques.

Marín, que s'havia forjat una carrera prèvia com a actor de musicals com Els miserables o La bella i la bèstia, va entrar el 2003 a formar part d'aquest projecte, per al qual també van ser contractats Urs Bühler, Sébastien Izambard i David Miller.

Junts han publicat fins ara nou discos d'estudi, des de l'homònim Il Divo (2004) fins al més recent For once in my life: A celebration of Motown (2021), amb els quals ha aconseguit vendre prop de 40 milions de còpies a tot el món.

En solitari, l'any passat va publicar un disc titulat Portrait en el qual s'atrevia a versionar "Bohemian Rhapsody" de Queen, entre altres èxits.

Els seus tres companys, David Miller, Sebastien Izambard i Urs Bühler han recordat a través de Twitter que durant 17 anys han estat junts en "aquest increïble viatge d'Il Divo" i han assegurat que trobaran a faltar al seu "benvolgut amic".

També et pot interessar

stats