Mor el bebé de Huelva que es trobava a l'UCI després de desaparéixer amb el iaio

L'home va morir per "esvaniment per hipoglucèmia" dins el cotxe amb el menor

La mare del menor, plora desconsolada, al costat dels seus pares a la porta de l'Infantil de l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla
La mare del menor plora, desconsolada, al costat dels pares a la porta de l'Infantil de l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla / Europa Press

El bebé de 22 mesos de Manzanilla (Huelva) a qui van trobar dijous al costat de l'avi després de desaparéixer tots dos el dia anterior i que es trobava molt greu a la Unitat de Vigilància Intensiva (UCI) de l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla ha mort aquest dimarts, segons ha confirmat a Europa Press l'alcalde de la localitat de Huelva, Cristóbal Carrillo.

Així mateix, Carrillo ha assenyalat que l'Ajuntament decretarà dos dies de dol oficial per la mort del xicotet, així com que suspendran actes programats al municipi.

El xicotet es trobava ingressat molt greu a l'hospital sevillà des de dijous després de trobar un veí el cotxe en el qual havia desaparegut el dia anterior amb el iaio, que va morir per un "esvaniment per hipoglucèmia", segons apuntava l'autòpsia practicada, descartant així un possible suïcidi. La mare del xiquet va explicar que patia "falta d'oxigen" per "estar tancat durant moltes hores al cotxe".

També et pot interessar

stats