Mor als 82 anys l’exministre i divulgador científic Eduard Punset

Així ho ha comunicat la família a través del seu compte de Twitter oficial.

Mor als 82 anys l’exministre i divulgador científic Eduard Punset

El divulgador científic, escriptor, jurista i exministre Eduard Punset ha mort als 82 anys a Barcelona després d’una llarga malaltia. Així ho ha comunicat la família a través del seu compte de Twitter oficial.

El divulgador científic, escriptor, jurista, economista i exministre Eduard Punset ha mort als 82 anys a Barcelona després d’una llarga malaltia. Així ho ha comunicat la família a través del seu compte de Twitter oficial.

Va nàixer en la capital catalana el 1936, va estudiar Dret en la Universitat Complutense de Madrid, va cursar Ciències Econòmiques a Londres i París i va exercir el periodisme econòmic en la BBC i en The Economist.

Punset va entrar en política després de la mort de Francisco Franco i va ser elegit diputat en les primeres eleccions al Parlament el 1980 per Centristes de Catalunya-UCD. Va exercir com a ministre de Relacions per a les Comunitats Europees entre 1980 i 1981 i va ser eurodiputat pel CDS durant set anys.

Posteriorment va aconseguir gran popularitat com a divulgador científic en diversos programes de televisió, com Redes, emés per Televisió Espanyola a partir de 1996.

També et pot interessar