Mor als 112 anys el lleonés Saturnino de la Fuente, l'home més longeu del món

De la Fuente va ser el primer que es vacunà contra la covid a la província de Lleó

Saturnino de la Fuente en el moment en què va rebre el Rècord Guiness a l'home més longeu del món
Saturnino de la Fuente en el moment en què va rebre el Rècord Guinness a l'home més longeu del món / World Guiness Record

El lleonés Saturnino de la Fuente, de 112 anys i considerat l'home més longeu del món, ha mort aquest dimarts al domicili d'una de les seues filles a la ciutat de Lleó, on residia. Només li faltava un mes per a complir els 113 anys però, segons fonts de la família, "aquest matí i en pocs segons s'ha apagat com un ciri".

El mes de setembre, el Guinness World Record li va atorgar a De la Fuente el títol d'home més longeu del món, després de la defunció del porto-riqueny Emilio Flores.

El 12 de febrer hauria fet 113 anys, encara que en realitat ell mateix sempre ha sostingut que va nàixer el 8 de febrer, però no es va registrar el naixement perquè en aquell temps morien molts nounats.

Criat a la barriada de Puente Castro, va ser un amant del futbol. De fet va ser un dels primers jugadors del Puente Castro FC, equip del qual era soci d'honor i del qual guardava sempre multitud d'anècdotes.

No va participar en la Guerra Civil per la baixa alçària, una cita que va viure de prop des de la seua sabateria fent botes per a l'exèrcit nacional. Huit fills van donar pas a aquest home que va ser el primer a vacunar-se contra la covid a la província de Lleó.

També et pot interessar

stats