Montanejos, capital del formatge artesà

Se celebra la quarta edició de la Fira del Formatge Artesà, on també han participat artesans del vi, la cervesa i l'oli.

Montanejos, capital del formatge artesà

Aquest dissabte s'ha celebrat la quarta edició de la Fira del Formatge Artesà. Han participat 13 formatgeries artesanals de la Comunitat Valenciana, Aragó i Castella-la Manxa, però també, artesans del vi, la cervesa i l'oli.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat l'acte i ha destacat que aquesta fira s'ha consolidat com el principal esdeveniment del formatge al territori. Colomer ha valorat aquesta iniciativa de Montanejos per promoure i dinamitzar l'activitat turística al municipi. 

Els visitants de la fira han pogut degustar les diferents especialitats presentades per les formatgeries. Tanmateix, no han faltat altres productes típics del municipi i la comarca. A més, ha tingut lloc una sessió de maridatge amb vins valencians i cervesa artesana.

Aquest diumenge se celebrarà el concurs de tast que seleccionarà els millors formatges de la Comunitat Valenciana. Per a concloure la fira, els professors Amparo Raga i Ezequiel Julio faran una exhibició acompanyats d'estudiants del mòdul de cuina de l'IES Montanejos.

També et pot interessar