Montanejos, capital del formatge artesà

Se celebra la quarta edició de la Fira del Formatge Artesà, on també han participat artesans del vi, la cervesa i l'oli.

Els visitants de la fira han pogut degustar les diferents especialitats presentades per les formatgeries.

Aquest dissabte s'ha celebrat la quarta edició de la Fira del Formatge Artesà. Han participat 13 formatgeries artesanals de la Comunitat Valenciana, Aragó i Castella-la Manxa, però també, artesans del vi, la cervesa i l'oli.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat l'acte i ha destacat que aquesta fira s'ha consolidat com el principal esdeveniment del formatge al territori. Colomer ha valorat aquesta iniciativa de Montanejos per promoure i dinamitzar l'activitat turística al municipi. 

Els visitants de la fira han pogut degustar les diferents especialitats presentades per les formatgeries. Tanmateix, no han faltat altres productes típics del municipi i la comarca. A més, ha tingut lloc una sessió de maridatge amb vins valencians i cervesa artesana.

Aquest diumenge se celebrarà el concurs de tast que seleccionarà els millors formatges de la Comunitat Valenciana. Per a concloure la fira, els professors Amparo Raga i Ezequiel Julio faran una exhibició acompanyats d'estudiants del mòdul de cuina de l'IES Montanejos.

També et pot interessar

stats