Mónica Oltra defensa que les polítiques de joventut estiguen en totes les àrees del Consell

La vicepresidenta ha afirmat que que les conseqüències socials i econòmiques de la pandèmia "no pot pagar-les la gent jove".

La vicepresidenta Mónica Oltra en l'assemblea general extraordinària del Consell Valencià de Joventut
La vicepresidenta Mónica Oltra en l'assemblea general extraordinària del Consell Valencià de Joventut / Twitter: @GVAinclusio

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha defensat la necessitat d'incorporar les polítiques de joventut com a eix transversal en totes les àrees del Consell, ja que les conseqüències socials i econòmiques de la pandèmia "no pot pagar-les la gent jove".

En aquest sentit, Oltra ha destacat l'avanç durant els últims anys de la llei de polítiques integrals de la joventut i l'Estratègia Valenciana de Joventut, desenvolupades "sempre amb les entitats juvenils".

Aquestes declaracions les ha fetes en l'assemblea general extraordinària del Consell Valencià de Joventut, on s'ha posat de manifest la importància d'incorporar la joventut i la seua realitat en l'agenda pública. Així, s'ha constituït la nova comissió permanent del Consell València de la Joventut, la qual ha exposat el pla de treball per als pròxims dos anys.

El projecte, encapçalat per la nova presidenta, elegida en aquest acte, Cristina Martínez, aposta per la col·laboració amb l'administració pública per a desenvolupar polítiques de joventut efectives, enfortir l'associacionisme i representar la joventut valenciana dins dels espais de participació.

També et pot interessar

stats