Moisés Hernández (CSIF a la presó d'Albocàsser): "És una autèntica vergonya la imatge que està donant el centre"

Les instal·lacions, que manquen de neteja des de que fa tres mesos va quedar en suspens el contracte amb l'empresa adjudicatària, pateixen insalubritat i plagues

Una imatge del centre penitenciari d'Albocàsser
Una imatge del centre penitenciari d'Albocàsser / CSIF
28 de desembre 2021 - 10:15

Moisés Hernández, delegat del sindicat CSIF a la presó d'Albocàsser (Alt Maestrat) ha explicat aquest dimarts a la ràdio d'À Punt la greu situació que viu el centre per culpa de la falta de neteja. Situació que porta les visites a eixir al camp si han de fer les seues necessitats, ja que els lavabos estan tancats perquè "des de fa tres mesos no es netegen". Hernández ha dit que són els funcionaris els que estan en bona part netejant. "També tenim plagues de tota classe", ha afegit el sindicalista. "És una autèntica vergonya la imatge que està donant el centre penitenciari", ha resumit.

El CSIF ha denunciat aquesta setmana la insalubritat que pateix el centre penitenciari d'Albocàsser "des que el mes de setembre passat va quedar en suspens el contracte amb l'empresa encarregada del servei de neteja a causa de "reiterats incompliments". El sindicat exigeix buscar solucions urgents per a pal·liar com més prompte millor aquesta falta d'higiene i també que "s'agilite la resolució del contracte de neteja en vigor, de manera que puga adjudicar-se de manera immediata a una nova empresa".

"És un problema que patim des de fa quatre mesos i l'administració no ens dona cap solució", ha lamentat. Hernández considera que no hi haurà una empresa de neteja abans de febrer, per la burocràcia. El representant del CSIF ha explicat que els visitants lamenten la situació del centre i ha recordat que qui ha de resoldre el problema està a Madrid en una oficina neta.

També et pot interessar

stats