La modificació de la CV-500, a debat al Perelló

Els veïns afectats han convocat una mobilització per al 8 de novembre perquè consideren que perjudicarà el comerç i els restaurants de la zona.

La modificació de la CV-500, a debat al Perelló
La modificació de la CV-500, a debat al Perelló

L'Ajuntament pedani del Perelló, a la Ribera Baixa, ha convocat una assemblea ciutadana per a arreplegar opinions i fer un front comú contra la modificació de la CV-500, la coneguda com carretera del Saler.

La Conselleria d'Obres Públiques preveu reduir l'amplària de l'autovia i passaria de dos carrils per a cada sentit a tindre'n sols un. A més, preveu convertir-la en un bulevard amb arbres, carril bici i tres encreuaments regulats amb semàfors.

El veïnat de les poblacions que hi ha prop de la Devesa del Saler no està d'acord amb les mesures que planteja la Generalitat sobre una carretera per la qual passen diàriament vora 15.000 vehicles. Consideren que aquest projecte farà que empitjoren les retencions i les cues quilomètriques que ja es formen en aquesta carrereta, sobretot a l'estiu. Per això, han convocat una mobilització per al 8 de novembre perquè creuen que perjudicarà el comerç i els restaurants de la zona.

També et pot interessar

stats