Moderna començarà les proves de la seua vacuna en menors de 12 anys

L'estudi es farà sobre 6.750 i inclourà la injecció de dues dosis administrades en una diferència de 28 dies

Vacunes de Moderna / GVA
Vacunes de Moderna / GVA

Moderna ha anunciat aquest dimarts que ha començat a registrar els participants per a l'estudi als Estats Units i el Canadà de la seua vacuna contra la Covid-19 en xiquets entre 6 mesos i 12 anys. Les proves es traduiran en l'administració de dues dosis i pretenen avaluar-ne la seguretat i les dosis a administrar a la població pediàtica.

La companyia, té la intenció d'inscriure uns 6.750 participants pediàtrics als EUA i el Canadà. "Aquest estudi pediàtric ens ajudarà a avaluar la seguretat potencial i immunogenicitat de la nostra bovina candidata Covid-19 en aquesta important població d'edat més jove", ha assenyalat Stéphane Bancel, directora executiva de Moderna.

Les proves inclouran la injecció de dues dosis administrades amb una diferència de 28 dies. Aquest estudi porta per nom KidCOVE i s'està fent en col·laboració amb l'Institut Nacional d'Al·lèrgies i Malalties Infeccioses, part de l'Institut Nacional de Salut (NIH) i l'Autoritat de Recerca i Desenvolupament Biomèdic Avançat (Barda), part de l'Oficina de l'Assistent Secretari de Preparació i Resposta del Departament de Salut i Serveis Humans dels EUA.

També et pot interessar

stats