Quins mòbils es queden sense WhatsApp l’any que ve?

Versions antigues dels sistemes operatius i models antics seran els afectats.

Quins mòbils es queden sense WhatsApp l’any que ve?
Quins mòbils es queden sense WhatsApp l’any que ve?

A partir de l’any que ve WhatsApp no serà compatible amb alguns telèfons, en alguns casos per un tema de seguretat; en altres, per una qüestió d’obsolescència. I quins seran els que es queden sense l’aplicació? En principi, models antics. En el cas d’Android, els que tinguen la versió del sistema operatiu 2.3.7 o anterior. Pel que fa als iPhone, serien les versions iOS 8 o anterior.

Altres dispositius que també es voran afectats són els que empren el sistema operatiu Windows Phone, que s’hauran d’acomiadar d’esta aplicació. La plataforma deixarà d’estar disponible a partir de l’1 de febrer de 2020 en les versions obsoletes d’Android i iOS i el 31 de desembre d’enguany les del sistema operatiu Windows.

Si no saps ben bé quina és la versió que té el teu mòbil pots comprovar-ho de la manera següent: en el cas d’Android, s’ha d’anar al Menú Ajustos i seleccionar l’opció Sobre el telèfon. En el cas dels iPhone, s’ha de buscar Ajustos en el menú i seleccionar l’opció General. Després, Seleccione informació.

També et pot interessar

stats