Els mòbils que diuen adeu a WhatsApp

A partir del pròxim 1 de juliol alguns dispositius antics deixaran de ser compatibles amb la plataforma de missatgeria instantània.

Els mòbils que diuen adeu a WhatsApp
Els mòbils que diuen adeu a WhatsApp

Si tens una versió d’Android 2.3.7 o anterior o un sistema operatiu iOS7 o anterior, ves amb compte, perquè a partir del pròxim dilluns 1 de juliol el teu dispositiu mòbil pot deixar de ser compatible amb WhatsApp. La plataforma de missatgeria instantània ha anunciat les versions dels sistemes operatius que deixaran de funcionar amb l’aplicació, que a pesar d’això podran continuar emprant fins a febrer de 2020. 

En el cas dels mòbils amb un sistema Android es veuran afectats els que tinguen una versió 2.3.7 o anterior i en els telèfons iPhone, WhatsApp deixarà d’estar operatiu en els que comptem amb el sistema operatiu i0S7o anterior, com ara l’iPhone, l’iPhone 3G, l’iPhone 3GS i l’iPhone 4. Altres dispositius que es veuran afectats són el Nokia S40 i les Blackberry 10, així com telèfons amb el sistema KaiOS 2.5.1 o posterior.

A més, la companyia ha anunciat que també s’hi podran veure afectats els mòbils de Microsoft que tinguen Windows Phone, en els quals el servei ja no estarà operatiu a partir del pròxim 31 de desembre. Malgrat tot, es tracta de sistemes operatius antics. En el cas de l’Android 2.3.7, es va llançar ara fa huit anys, mentre que l’iOS7 va ser fa cinc.

També et pot interessar

stats