El Mobile World Congress reafirma l'aposta per Barcelona i descarta anar-se'n a Madrid

El màxim executiu de la patronal de la tecnologia mòbil afirma que mai s'ha debatut la possibilitat de traslladar la fira.

John Hoffman, en la presentació del MWC 2020, que se celebrarà del 24 al 27 de febrer a Barcelona
John Hoffman, en la presentació del MWC 2020, que se celebrarà del 24 al 27 de febrer a Barcelona / David Zorrakino (Europa Press)

El conseller delegat de la patronal organitzadora del Mobile World Congress (MWC), John Hoffman, ha reafirmat el seu compromís amb Barcelona en assegurar que "estem ací i en el futur ens quedarem a Barcelona" i subratllar que la possibilitat de traslladar la fira a Madrid mai s'ha debatut.

"No hi ha hagut cap debat que incloguera Madrid ni qualsevol altre lloc del món" com a alternativa a Barcelona, ha afirmat Hoffman durant la roda de premsa de presentació de la pròxima edició de la fira de la tecnologia mòbil més important a escala internacional.

El màxim executiu de GSMA, la patronal de la tecnologia mòbil, ha expressat la seua sorpresa per les declaracions que va fer la setmana passada la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que va indicar que faria tot el que estiguera en la seua mà per a atraure cap a Madrid el saló.

També et pot interessar

stats