La mítica Font dels Patos, entre Alcoi i Banyeres de Mariola, ix a la venda en Wallapop

Els propietaris han triat aquesta plataforma com una eixida més davant de les immobiliàries

La mítica Font dels Patos, entre Alcoi i Banyeres de Mariola, ix a la venda en Wallapop / À Punt NTC

Es traspassa la mítica Font dels Patos, entre Alcoi i Banyeres. Un restaurant de parada obligada per a tota la comarca de l'Alcoià que busca comprador en Wallapop, una pàgina de compravenda de segona mà. 

Els propietaris han triat aquesta plataforma com una eixida més davant de les immobiliàries. És l'exemple que ni els diners ni el producte té límits en aquest mercat en expansió.

El portaveu d'Avacu, Julián Tío, assegura que l'ideal és comprovar si els productes funcionen correctament in situ, abans d’adquirir-los. “Si ho fem a posteriori, és quan comencen els problemes”, adverteix. 

Cada vegada són més els atrevits a adquirir de segona mà productes impensables. Un equip d’À Punt ha eixit al carrer per a preguntar a la ciutadania, que afirma que ha arribat a comprar plantes, instruments i fins i tot peces de roba, com calcetins. 

Entre els exemples que es venen a la plataforma, podem trobar una galtada en la mà oberta per només 5 euros, unes pedres de platja “úniques i irrepetibles”, una banyera en un estat deteriorat o un organitzador d'armari. 

Les associacions de consumidors recalquen que en aquest univers de compra no cal eixir-se'n de la plataforma web, ja que aquesta disposa de mecanismes que detecten possibles estafes.

També et pot interessar

stats