El misteri de la dentadura: onze anys després un turista britànic recupera les dents postisses desaparegudes a Benidorm

Paul Bishop assegura que el CSIC li ha enviat les dents i una carta que li explica com les han recuperades, però l'organisme ho nega

Un turista britànic recupera les dents postisses desaparegudes a Benidorm / À Punt NTC

Un turista que va perdre la dentadura postissa mentre vomitava en una paperera en una nit de festa a Benidorm s'ha quedat atònit quan ha aparegut al cap d'onze anys, segons conta la BBC i se n'han fet ressò mitjans de tot el món.

La història comença una nit del 2011, quan Paul Bishop, que té ara 63 anys, es va sentir malament després de beure sidra durant una nit de festa i va perdre la dentadura postissa mentre vomitava en una paperera.

Després que les dents postisses de Paul acabaren en un abocador, segons indica, les autoritats espanyoles han usat registres d'ADN per a finalment rastrejar-lo fins a sa casa de Stalybridge, a la ciutat anglesa de Manchester. L'home mostra fins i tot una carta del CSIC espanyol en què se li comunica la troballa.

No obstant això, fonts del CSIC consultades per À Punt han negat la informació i asseguren que no disposen d'un banc de dades d'ADN i, a més, l'investigador que signa la carta fa dos anys que no treballa al CSIC. A més, l'empresa de gestió de residus ha confirmat que no és el seu protocol d'actuació. Tot sembla apuntar a una notícia falsa, però entrevistat pel programa A la Ventura d'À Punt, Bishop assegura que la dentadura és seua.

Definitivament, no és una broma i la dentadura és meua. L'he reconeguda i em va costar molts diners

"Pensava que era una broma, però tot té sentit. L'ADN, el British Council... Jo m'havia fet proves d'ADN fa alguns anys així és que... Me les vaig fer a la comissaria de policia fa molts anys. He parlat amb amics i estan tan al·lucinats com jo. Definitivament, no és una broma i la dentadura és meua. L'he reconeguda i em va costar molts diners" afirma el britànic.

Carta rebuda per Paul del CSIC
Carta rebuda per Paul del CSIC

També et pot interessar

stats