El missatge d'un veí de Benicarló des de l'UCI dedicat als antivacunes

Adrián Flos, que és pare de família i des de divendres està a casa, ha publicat en el seu perfil social la pròpia experiència amb l'objectiu d'ajudar a conscienciar les persones que no volen vacunar-se

Missatge d'un jove de Benicarló als antivacunes

Un missatge en Facebook ha sorprés aquest dijous alguns seguidors d'aquesta xarxa social, molts d’ells de Benicarló. Un dels veïns ha volgut relatar mitjançant les xarxes socials el seu pas per l’UCI de l'hospital.

Aquest jove, esportista, ciclista i amant de la natura, ha patit uns forts efectes després de contagiar-se de Covid-19, a pesar que ja tenia la primera dòsi de la vacuna.

Imatge d'Adrián Flos a l'UCI fa només uns dies
Imatge d'Adrián Flos a l'UCI fa només uns dies

El jove, que acompanya el missatge amb dues imatges d’ell al pas per l’UCI, comença el relat dient: “La persona que hi ha dins del Helmet de respiració assistida soc jo, Adrian Flos, i aquest no és un cas de 'm’han dit' o 'm’han contat'. M’agradaria que aquest post es fera el més viral possible, voldría que el compartíreu perquè la gent veja i es consciencie de la importància d’estar vacunat”.

Adrian Flos amb la seua família
Adrian Flos amb la seua família

Adrián, que al 2019 va ser pare d’un xiquet, continua explicant que, encara que només tenia posada una dosi de la vacuna, “així i tot em vaig contagiar de Covid-19 i en qüestió de 5 o 6 dies es va complicar i va derivar en la famosa pneumònia bilateral”.

Adrián, que en les xarxes mostra les seues aficions pel ciclisme i les rutes per la natura, matisa en el missatge que ell no és sanitari ni especialista en aquesta matèria, “però crec que si no haguera tingut cap dosi” -es pregunta- “hui no sé si podria fer aquest post. Per tant, us demane a totes i a tots els que dubteu de vacunar-vos perquè teniu por, que no tingueu gens de temor de fer-ho".

Adrián Flos practicant ciclisme
Adrián Flos practicant ciclisme

Adrián assegura als seguidors en Facebook que “és preferible passar uns dies de febra per la vacuna que no estar dins d’un Helmet en una UCI”. Adrián acaba el missatge dient: “Per favor, vacuneu-vos. I ajudeu-me a fer viral el meu testimoni i que servisca perquè la gent es vacune. Gràcies d’u que va sobreviure a la Covid-19”.

I de moment ha aconseguit l'objectiu. El seu post ja l'han compartit 376 vegades. També ha rebut quasi un centenar de missatges de solidaritat i suport dels seus seguidors. Com per exemple, Xaro Miralles, que a més de compartir, li diu: “El teu testimoni confirma que la Covid-19 no és cap broma. Que seguim exposats i que segueix morint gent per la malaltia. La vacuna ens protegeix, però no ens immunitza. Hem de seguir amb les mesures de protecció. Poca broma. Ànim”. A més, la seua entrevista a À Punt l'ajudarà a ser més viral encara.

També et pot interessar

stats