Minut de silenci a Santiago de Compostel·la en memòria de Diana Quer

La cita concideix amb la setmana en què ha començat el juí.

El pare i la germana de Diana Quer han rebut el suport de centenar de persones
El pare i la germana de Diana Quer han rebut el suport de centenar de persones / Lavandeira (Efe)

Aquest dissabte s'ha celebrat un minut de silenci en memòria de Diana Quer a la plaça de l'Obradoiro de Santiago de Compostel·la. Fins allí s'han acostat desenes de persones per a mostrar suport al pare i la germana de la jove.

El pare de Diana, Juan Carlos Quer, ha reclamat en declaracions als mitjans de comunicació “lleis penals efectives” que eviten que “aquest tipus de depredadors”, en referència al Chicle, “puguen tornar a cometre actes tan brutals de violència contra la dona”. Si bé s'ha mostrat partidari d'“educar” perquè un crim així no torne a passar, ha insistit en la defensa de la presó permanent revisable, ja que “una cosa no és incompatible amb l'altra”.

Tot això ha succeït mentre el juí per la desaparició i mort de la jove Diana Quer ha arribat a l'equador amb quatre sessions en les quals diferents testimonis clau han posat en dubte les principals línies de la versió del Chicle, com el suposat robatori de gasoil, la trobada fortuïta amb la jove o la col·laboració que al·lega la seua defensa, que se sumen a dades en contra d'ell, com altres casos d'assetjament relatats a la sala.

També et pot interessar

stats