El ministre Planas i Ximo Puig clausuren la cimera citrícola que aborda la crisi del camp valencià

Els socialistes esperen reunir vora 300 persones vinculades amb el sector durant el cap de setmana.

Primera jornada de la convenció citrícola del PSPV
Primera jornada de la convenció citrícola del PSPV / @SocialistesVal

El ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, participa aquest dissabte en la convenció citrícola del PSPV-PSOE "Sumem pel camp", que reuneix vora 300 persones a la Universitat Politècnica de València. Intervé a partir de les 10:30, just abans de la clausura de les jornades, a càrrec del president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig.

Durant dos dies, la cimera del PSPV busca marcar una estratègia per a eixir de la crisi en què està immers el camp valencià. En la trobada estan representats tots els col·lectius del sector citrícola, la Unió de Llauradors, AVA-Asaja, la Federació de Cooperatives Agroalimentàries o la Coordinadora d'Agricultors de la Comunitat Valenciana (COAGV). 

El secretari d'Organització dels socialistes, José Muñoz; la secretària de Creixement i Ocupació del partit, Blanca Marín; i el secretari autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural del govern valencià, Francisco Rodríguez Mulero, van inaugurar divendres les jornades. 

Amb aquesta convenció, el PSPV tracta de respondre a la demanda realitzada per diverses organitzacions agràries que reclamaven solucions per a superar la problemàtica que afecta el sector. "Escoltarem els representants de les organitzacions agràries i assumirem les reivindicacions com a compromís polític", ha assegurat Muñoz.

També et pot interessar

stats