Els millors plans per a disfrutar del Nadal en família

Castelló, València i Alacant s'omplin d'activitats d'oci per a menuts i grans.

Els millors plans per a disfrutar del Nadal en família
Els millors plans per a disfrutar del Nadal en família

Els proposem activitats d'oci per a aquest Nadal arreu de les nostres comarques per a disfrutar en família i contagiar-se de l'esperit nadalenc. Molts municipis de la Comunitat Valenciana han preparat una àmplia programació d'espectacles, tallers i betlems per a grans i menuts i ací poden consultar moltes propostes interessants.

A Castelló, un dels plans familiars és el cicle de teatre Nadal al Raval els dies 26, 28, 29 i 30 de desembre. Destaquen també les visites als betlems de l'Ajuntament, el de l'Hospital Provincial o el de la Congregació de les Germanetes dels Ancians Desemparats. Poden consultar més activitats en aquest enllaç.

València també s'ompli d'espectacles per a tots els gustos. Des del tradicional Expojove a Fira València fins al XXVI Festival de Titelles, passant pel festival musical Feretes i Cançonetes al Palau de la Música. Poden consultar més propostes per a les festes de Nadal a València en aquest enllaç.

A Alacant, una de les gran cites és el Betlem de Tirisiti d'Alcoi, una mostra singular del teatre popular de titelles de vareta i un dels plans més originals del període nadalenc. Altres activitats per als menuts i les seues famílies són Exponadal, l'Exposició d'Oci Infantil i Juvenil d'Alacant, on estarà present À Punt. Poden consultar més propostes per a les festes de Nadal en aquest enllaç.

També et pot interessar

stats