El millor perruquer d’homes del món és de la Vall d’Uixó

Paco Noguera, amb 35 anys d’experiència, s’imposa per segona vegada en el concurs de l’Organització Mundial de Perruqueria.

VÍDEO | El millor perruquer d’homes del món és de la Vall d’Uixó

El millor perruquer masculí del món està a la Vall d’Uixó (Plana Baixa). Un professional d’aquesta localitat, Paco Noguera, ha guanyat el certamen de l'Organització Mundial de Perruqueria, un títol que ha revalidat, ja que el 2018 ja el va aconseguir. Noguera és el primer professional d’Espanya que ha guanyat aquest títol.

Descendeix d’una nissaga de perruquers, de la qual ell és la quarta generació, i acumula més de 35 anys d’experiència. El seu avi va ser qui va emprendre el negoci de la perruqueria el 1936 i actualment tots els nets treballen en aquest camp. "En 14 anys ja estàvem trastejant per la perruqueria", recorda Paco Noguera per a À Punt.

Aquesta devoció pel seu treball l’ha portat a aconseguir el màxim guardó amb dos estils, un de clàssic i un altre de més innovador, per als quals ha dedicat moltes hores d'entrenament. Els pentinats del certamen els idea durant tot l’any però, quan s’acosta el campionat, assegura que intensifica la pràctica i els fa "tots els dies".

Va convéncer Víctor, un dels clients, per a convertir-se en el model dels pentinats per a la competició: "Em va dir que, si volia provar un cert tall, que era amb el que ell es presentava als campionats, i li vaig dir que sí, entrenant-lo molt, i hem guanyat", apuntava aquest model de perruqueria.

Ara bé, a pesar de l’entrenament, Noguera assegura que "sense esforç i constància" no haguera pogut assolir el triomf en el concurs internacional de perruqueria, en què s’ha coronat campió del món. Una experiència que l'ha situat entre els millors i ha fet que es convertira en preparador per a futurs campions nacionals.

També et pot interessar

stats