La millor paella del món es pot tastar al Palmar

El restaurant Bon Aire, al Palmar (València), guanyador del tradicional concurs de paelles, celebrat a Sueca per triar la millor paella del 2018.

El restaurant Bon Aire del Palmar ha sigut el guanyador del tradicional concurs de paelles
El restaurant Bon Aire del Palmar ha sigut el guanyador del tradicional concurs de paelles

El restaurant Bon Aire del Palmar ha sigut el guanyador del tradicional concurs de paelles, que aquest diumenge celebra a Sueca la 58a edició. L'objectiu, triar la millor paella del 2018. Segons l'Ajuntament d'aquesta localitat el fi pedagògic de la trobada és ensenyar com es fa de debò aquest plat.

El jutjat ha valorat el gust, el punt del gra i, molt important, el punt del socarrat. En total 40 participants, la majoria de la Comunitat, però aquest certamen també compta amb la presència internacional de 18 participants de països com ara els EUA, Mèxic, el Japó, Austràlia i el Perú. 

L'objectiu global del consurs passa, un any més, per internacionalitzar "l'autèntica paella valenciana" i promocionar la cultura gastronòmica de la Comunitat com un dels seus valors fonamentals. Per la seua banda, l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, ha destacat que aquest concurs "és un dels més famosos i internacionals del sector" i ha ressaltat les set semifinals fetes en set països de quatre continents.

També et pot interessar

stats