La millor mocadorà de la Comunitat Valenciana, segons el Gremi de Confiters

Els Mestres Confiters han concedit els premis del seu Concurs de Sant Donís 2021

La Pastisseria Aixa de Puçol guanya el premi a la Millor Mocaorà
La Pastisseria Aixa de Puçol guanya el premi a la Millor Mocadorà / Gremi de Mestres Confiters de València

El Gremi de Mestres Confiters de València ha concedit els premis del seu Concurs de Sant Donís 2021 a les millors mocadoraes de la Comunitat Valenciana en les diferents categories.

En "un dels anys amb major competència que es recorden", destaca el col·lectiu, Pastisseria Aixa de Puçol s'ha alçat amb el premi a la Millor Mocadorà, que distingeix aquell establiment que demostra tindre el millor conjunt de sabor, presentació i formats.

El guardó al Millor Aparador ha recaigut, un any més, en La Rosa de Jericó, a València. Seguint la seua tradició de dedicar l'aparador a un producte de proximitat, en 2021 ha sigut l'arròs valencià el protagonista d'una obra d'art que mereix ser visitada.

Dulces Martín, també a València, ha aconseguit amb els seus arriscats massapans ser la Millor Innovació, elaborant aquests dolços de cacau, orxata, canyella i cassalla.

Finalment, la Pastisseria Llopis d'Alzira ha obtingut el guardó a la Millor Degustació, que premia els massapans que tenen el millor sabor i la millor textura.

Amb més de 30 anys de vida, el Gremi destaca que el concurs és "el més antic i tradicional dels que se celebren a la Comunitat Valenciana". 

També et pot interessar

stats