Dalt o baix? Quin és el millor lloc per a gaudir de la mascletà de València?

Aquests dies previs a la setmana fallera, en À Punt NTC hem fet un experiment per comparar la mascletà des d’un balcó i a peu de carrer

La nostra reportera a un balcó de la Plaça de l'Ajuntament / À Punt NTC

La mascletà, és millor veure-la des de baix, o des de dalt? Hem fet un experiment per a comparar-la a peu de plaça i des d'un balcó. Aquestes són les conclusions d'aquest debat que té el món faller dividit.

Un dels avantatges de veure la mascletà des de dalt és que podràs tastar un piscolabis o una cervesa fresca sense aglomeracions. Fins i tot serveixen dinars des de quaranta euros amb unes vistes immillorables. En un balcó pots xarrar tranquil·lament amb la companyia que hages triat per a l’espectable pirotècnic.

A peu d’asfalt els aperitius els portes de casa, com unes pipes. I, per a beure, unes llandes de refresc. Al carrer hi ha més varietat de persones al teu voltant. “Ací és on es viu l’essència de la mascletà”, afirma el nostre reporter d’À Punt Notícies

Al balcó pots veure l’esclat dels masclets a la mateixa altura i, des de baix, sentir-la amb la multitud concentrada per a gaudir de l’espectacle de la pólvora.

Si aneu a la mascletà, no us oblideu que des d'À Punt, pots donar la teua valoració.

També et pot interessar

stats