Milers de persones reclamen a València polítiques que defensen el món rural

Caçadors, llauradors i ramaders s'han manifestat aquest migdia per a denunciar una falta de respecte que porta al despoblament.

40 mil persones han reivindicat drets per al món rural al centre de València
40 mil persones han reivindicat drets per al món rural al centre de València

València aquest migdia s'ha omplit de cavalls, carros, tractors... i milers de persones que hi han arribat de molts pobles. Segons els organitzadors, 40 mil persones han acudit al centre de València per a reclamar els drets del món rural. Demanen un canvi en les polítiques públiques perquè millore la qualitat de vida en el camp.

Ambient festiu, a ritme de xiulets i batucada en una manifestació convocada pels caçadors, i amb el suport de les principals centrals sindicals agràries i ramaderes. Exigeixen als governs de diferents nivells administratius mesures perquè reviscole el benestar en el món rural i la gent jove no haja de buscar millor qualitat de vida a les ciutats.

El president de l'Associació Valenciana d'Agricultors, Cristòfol Aguado, ha demanat respecte per a la vida als pobles, mentre que Ramon Mampel, secretari general de la Unió de Llauradors i Ramaders, ha dit que s'hi ha d'implicar tota la societat valenciana.

També et pot interessar

stats