Milers de persones llancen bosses de brossa davant la Delegació del Govern a Barcelona

El col·lectiu Pícnic per la República convoca una protesta en rebuig a la sentència del procés i les càrregues policials.

Protesta davant la Delegació del Govern a Barcelona
Protesta davant la Delegació del Govern a Barcelona

Milers de persones s’ha sumat a la convocatòria de Pícnic per la República i s’han concentrat davant de la Delegació de Govern de Barcelona per a llançar bosses de brossa amb l’objectiu de simular que l’edifici és “un abocador”. 

La protesta, simbòlica, s’afegeix al conjunt de mobilitzacions que durant tota la setmana han tingut lloc a Barcelona i altres ciutats catalanes en rebuig per les càrregues policials dels últims dies i la sentència del procés, que condemna la cúpula sobiranista a vora cent anys de presó si es compten conjuntament les penes. 

A la concentració han participat unes 2.700 persones, segons la Guàrdia Urbana. Els independentistes s’han concentrat aquesta vesprada en l’encreuament entre els carrers Mallorca i Bruc, on està el perímetre de seguretat que blinda l’illa de l’Eixample on es troba la seu de la Delegació de Govern de Catalunya. Moltes de les bosses que han llançat al recinte estan plenes de paper i altres deixalles. 

El col·lectiu Pícnic per la República ha fet una crida per les xarxes socials perquè la protesta es desenvolupe sense violència. 

També et pot interessar