Miguel Ríos & The Black Betty Trio obrin aquest dijous els concerts de Vivers al juliol amb les localitats esgotades

Jorge Drexler, Pastora Soler, La Habitación Roja són altres dels artistes que passaran per la Fira de València a Vivers fins al 24 de juliol 

Imatge actual de Miguel Ríos
Imatge actual de Miguel Ríos / Concerts de Vivers

Els Jardins de Vivers acolliran aquest dijous el primer dels concerts de juliol amb un músic que té lloc dins de la història del rock. Miguel Ríos actua als jardins valencians junt amb The Black Betty Trio: José Nortes (guitarra), Edu Ortega (violí i mandolina), Luis Prado (piano) i Txetxu Altube (veus). I ho fan amb el cartell de “localitats esgotades”. Miguel Ríos es va acomiadar del públic el 2010 amb la gira Bye Bye Ríos.

Conegut per temes com “Himno a la alegría”, “Bienvenidos”, “El rock de la cárcel”, “El río” o “Santa Lucía” ha desenvolupat una carrera que l’ha portat a reconeixements internacionals en llocs com els Estats Units, el Regne Unit, Alemanya, el Japó i Amèrica Llatina. 

Cartell amb la programació de juliol 2021
Cartell amb la programació de juliol 2021 / La Fira de València

Un juliol ple de música als Vivers

Uns altres dels artistes que passaran per Vivers aquest mes de juliol són Jorge Drexler, Pastora Soler, La Habitación Roja, la israeliana Noa, María Arnal i Marcel Bagés, Sofía Ellar, La M.O.D.A., God Save The Queen, Samantha i Natalia Lacunza, Sidecars, Coque Malla i Sole Giménez, a més de La Habitación Roja i Cora Yako, La Fúmiga i Oques Grasses, Juan Perro i L’Eix Radical, Camela i El Kanka.

La Fira de València recupera el seu programa després de l'aturada per la pandèmia amb uns espectacles marcats per les mesures anti-Covid. L’aforament es limitarà a 1.322 persones.

També et pot interessar

stats