El migrant que va salvar la vida a un veí de Dénia podria regularitzar la seua situació

El ministre de l'Interior assenyala que podria obtindre els papers si s'apliquen els criteris excepcionals de la llei d'estrangeria.

Imatge de portada: Gorgui amb la seua parella

El jove senegalés que va arriscar la vida per a salvar un home amb mobilitat reduïda de l'incendi de sa casa ja és conegut com l'heroi de Dénia. Gràcies a això, coneixem la història de Gorgi Lamine, un xic de 20 anys, que va arribar a Espanya fa 2 anys i que viu amb la seua família a Gandia de manera irregular. 

El govern central podria regularitzar la situació de Gorgi si s'apliquen els criteris excepcionals que preveu la llei d'estrangeria, segons ha explicat el ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska.

"L'aplicació de la llei és el millor i l'única cosa possible en un Estat de dret", ha destacat el ministre, que a continuació ha afegit que "això no vol dir que es tinguen en compte criteris excepcionals que la llei també preveu".

Aquest diumenge, el jove senegalés caminava pel carrer quan va escoltar un home que demanava ajuda perquè se li estava cremant la vivenda. Era un primer pis i el xic va pujar al balcó per a entrar i rescatar l'home de 37 anys, que a més tenia mobilitat reduïda per un problema a les cames.

L'immigrant va eixir pel balcó amb la víctima als muscles i el va baixar amb l'ajuda d'unes escales que van col·locar uns veïns. 

També et pot interessar