Metrovalència reforça el servei nocturn del cap de setmana i redueix les freqüències de pas

Des de divendres circularan 30 trens més entre la mitjanit i la matinada, i es faran 56 noves contractacions a la plantilla.

Metrovalència reforça el servei nocturn del cap de setmana i redueix les freqüències de pas

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori reforça 'A la Lluna de Metrovalència', el servei nocturn entre la mitjanit i les tres de la matinada a València i l'àrea metropolitana.

Els trens i tramvies en circulació pujaran de 65 a 98, un augment del 50,7% que permetrà reduir les esperes en totes les freqüències de pas.  

Per a garantir el servei, Metrovalència incorporarà 56 nous professionals, entre maquinistes, personal de taller i d'estació.

Des que es va posar en marxa, el passat 14 de desembre, la nova freqüència entre les 00:00 h i 03:00 ha registrat 60.000 viatgers. 

La consellera Maria José Salvador ha avançat les novetats del servei en una reunió amb diferents alcaldes de l'àrea metropolitana de València, amb presència del gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordán, i la directora de la Autoritat del Transport Metropolità de València, María Pérez Herrero. 

Salvador ha destacat que, gràcies a aquest reforç del servei nocturn, "ens equiparem a altres àrees d'Europa i d'Espanya que tenen una prestació semblant".

També et pot interessar