Metrovalència recupera la circulació entre les Carolines-Fira i Font del Gerro

Les obres de renovació continuaran fins al pròxim 31 d'agost en la línia 1 i la 3

Parada de metro de Fuente del Jarro
Parada de metro de Font del Gerro / GVA

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restableix aquest dilluns la circulació ferroviària entre les estacions de les Carolines-Fira i Font del Gerro de la línia 2 de Metrovalència (Llíria-Torrent Avinguda) des de primera hora del dia.

L'obertura es fa una vegada finalitzades les obres de renovació de via que han obligat a tallar el trànsit ferroviari entre totes dues estacions des del passat 4 d'agost, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Després de completar aquests treballs, així com els realitzats anteriorment en el tram comprés entre les estacions de l'Eliana i Llíria, la línia 2 de Metrovalència recupera la normalitat en el servei al llarg de tot el recorregut.

En la resta de la xarxa, els treballs continuen fins al pròxim 31 d'agost en la línia 1 (Castelló-Bétera), en els trams Alginet-Castelló i entre Empalme i Bétera. En la línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) el tall del servei afecta el tram que comunica les estacions d'Alboraia Peris Aragó i Rafelbunyol.

Mentre s’executen aquestes obres, FGV ha disposat un servei alternatiu d'autobús en els trams afectats. Cada estació de metro compta amb personal informador per a facilitar a les persones usuàries l'accés a les parades d'autobús i el transbord, atés que algunes, per impossibilitat física d'accés dels vehicles, no es troben en la mateixa estació del tren.

Per a aquestes actuacions, la Generalitat ha pressupostat més de 32 milions d'euros, amb l'objectiu de renovar diferents trams d'aquestes línies i aconseguir "una millora substancial" del servei ferroviari en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat.

També et pot interessar

stats