Metrovalència inicia el servei ininterromput fins al final de les Falles

Algunes estacions estaran tancades al públic durant les mascletaes i els castells de focs d’artifici.

Metrovalència inicia el servei ininterromput fins al final de les Falles
Metrovalència inicia el servei ininterromput fins al final de les Falles

Metrovalència ha començat aquest dissabte a prestar servei de metro i tramvia de manera ininterrompuda fins al 20 de març, amb motiu de la celebració de les Falles . A més, durant les mascletaes les estacions de Xàtiva i Colom, i abans dels castells l’estació d’Alameda, tancaran per a evitar aglomeracions.

En total, seran 120 hores ininterrompudes en què Metrovalència es mantindrà en funcionament per a facilitar el desplaçament de residents i visitants. Les freqüències varien en funció del dia, franja horària i destinació, raó per la qual l’organització recomana que els usuaris s’informen del pas dels trens en la seua pàgina web.

Les estacions de Xàtiva i Colom estaran tancades al públic durant la disparada de les mascletaes, de 12:30 a 14:30 h, des del 16 de març fins al 19, per a  evitar aglomeracions que puguen suposar un risc per als usuaris. Metrovalència recomana els clients que utilitzen les estacions més pròximes: Plaça d’Espanya, Bailén, Àngel Guimerà i Alameda.

Precisament aquesta última, com també havia suggerit la junta de seguretat de la subdelegació del govern, tancarà dues hores abans del castell de focs artificials els dies 16, 17 i 18 de març.

També et pot interessar

stats