Metrovalència ampliarà el servei nocturn durant la nit de Cap d'Any

El dispositiu especial s'incrementarà de manera ininterrompuda fins a la matinada de l'1 de gener i afectarà les línies de metro i tramvia

197615624
Imatge d'arxiu del servei de Metrovalència / Shutterstock

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà l’horari nocturn habitual amb motiu de la nit de Cap d'Any. Circularan metros i tramvies de manera ininterrompuda des de la nit del 31 de desembre, abans de les campanades, fins a la matinada de l’1 de gener, amb el servei denominat A la lluna de Metrovalència, que habitualment conclou prop de les tres de la matinada.

Pel que fa als destins de Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria, el servei de metro quedarà obert fins a les tres de la matinada aproximadament, i prendrà com a referència l’hora d’eixida de l’estació d’Àngel Guimerà, on circulen les línies 1, 2, 3, 5 i 9.

A partir de les tres de la matinada i fins a l'inici del servei de l'1 de gener, els trens finalitzaran destinació en Aeroport, Marítim, Alboraia - Peris Aragó, Paterna, Seminari i Torrent Avinguda. Aquests tindran una freqüència de quaranta minuts, que es reduiran a vint minuts en els trams comuns subterranis. Els destins de Bétera, Llíria i Riba-roja de Túria tindran freqüències més repartides en el temps.

No obstant això, el Tram d’Alacant, que també pertany a la FGV, no disposarà de cap servei nocturn especial per a la nit festiva. S’oferirà l’horari regular amb trens i autobús urbà, que comencen l’itinerari aproximadament a les 6:30 hores del matí.

Les línies de tramvia també s'inclouen

A la línia 4 (Doctor Lluch - Mas del Rosari) i 6 (Tossal del Rei - Marítim), el tramvia circularà tota la nit amb una freqüència de pas de quaranta minuts. Alhora, la línia 4 acabarà a la parada de Vicent Andrés Estellés, exceptuant dos trens que arribaran a Mas del Rosari.

La línia 8 (Neptú-Marítim) tindrà una freqüència de quaranta minuts fins a les 2:45 hores i a partir d’eixa hora i fins a les 4:45 hores circularan trams cada seixanta minuts. A partir de les 4:45 h, la freqüència tornarà a ser cada quaranta minuts fins a l’hora d’inici de servei de l'1 de gener.

En la línia 10 (Alacant-Natzaret) circularan tramvies durant tota la nit amb una freqüència de quaranta minuts fins a Natzaret i vint minuts fins a la parada de Ciutat de les Arts i les Ciències - Justícia, fins a enllaçar amb el servei regular de l'1 de gener.

El servei nocturn especial mantindrà els horaris habituals en les jornades laborables i els tramvies addicionals a Expojove del 26 de desembre al 4 de gener.

També et pot interessar

stats