El mercat de la carxofa i el putxero de Nadal aterra a Campanar

Els visitants podran adquirir els productes de temporada directament dels agricultors

El mercat tindrà lloc de 10:00 a 14:00 hores en la plaça de l'església de Campanar
El mercat tindrà lloc de 10:00 a 14:00 hores en la plaça de l'Església de Campanar / Ajuntament de València

La plaça de l'Església del barri de Campanar de València acull hui el Mercat extraordinari de la carxofa i el putxero de Nadal. Aquesta iniciativa té lloc de 10:00 a 14:00 hores i a més de carxofes es podran trobar altres productes de temporada per a fer el clàssic putxero de Nadal. 

El Consell de l'Horta de València ha posat en marxa l'esdeveniment com a part de la campanya de "Preus justos" amb la intenció d'oferir un espai per als agricultors i agricultores i "assegurar la seua supervivència econòmica", que implica també "assegurar la supervivència de l'Horta", segons ha afirmat Alejandro Ramon, el regidor d'Agricultura, Horta i Alimentació Sostenible. 

El contacte directe entre producte i consumidor tornarà de nou i molt prompte al carrer amb quatre mercats setmanals més. Concretament, l'Ajuntament té previst ubicar-los a la plaça de la Figuereta (Castellar-l'Oliveral), plaça de Benimaclet, carrer de Martínez Ferrando en el Pla del Remei i al carrer Joaquim Benlloch, en el barri de Malilla. 

Aquesta iniciativa és una resposta a la demanda de les organitzacions agràries i els col·lectius socials presents al Consell de l'Horta i en el Consell Alimentari Municipal i compta amb el suport de la Regidoria d'Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta.

També et pot interessar

stats