Mercadona retira un lot de beguda 'sense lactosa' per contindre proteïna de llet

El producte de soja de maduixa i plàtan, subministrat per García Carrión, pot causar problemes als al·lèrgics a aquesta proteïna.

Beguda de soja retirada per Mercadona
Beguda de soja retirada per Mercadona / Mercadona

La cadena de supermercats Mercadona retira dels seus prestatges un lot d'una beguda de soja amb sabor de fruita que es venia amb segell "sense lactosa", per contindre "traces de proteïna de llet de vaca".

Així ho ha informat la companyia en un comunicat, en el qual ha precisat que el producte "és totalment segur per a aquelles persones que no tenen al·lèrgia" a la lactosa.

La beguda és fabricada per a Mercadona pel grup García Carrión, que el proveeix de diverses referències de suc per a la seua marca Hacendado.

El producte afectat és la beguda de soja amb sabor de maduixa i plàtan de la marca Hacendado que es ven en pack de tres envasos de 330 mil·lilitres, i el lot retirat és el L-D068DA, amb data de caducitat del 3 de setembre de 2018.

L'empresa de distribució ha explicat que ha sigut el fabricant el que li ha comunicat la necessitat de retirar aquest lot, i s'ha actuat en coordinació amb les autoritats sanitàries de la Comunitat Valenciana.

Tant García Carrión com Mercadona han posat a la disposició dels seus clients un telèfon gratuït d'atenció (968 758 175 i 900 500 103) i els permetran retornar el producte i rebre'n l'import en qualsevol supermercat de la cadena.

Des de García Carrión ─propietari de la marca Don Simón i d'origen murcià─ han destacat que treballen en el sector des de 1890 "garantint la qualitat i la seguretat alimentària", per la qual cosa demanen "disculpes" als consumidors.

També et pot interessar

stats