Mercadona donà un 84% més d'aliments a entitats benèfiques el 2020

Els menjadors socials o bancs d'aliments van rebre 17.000 tones de productes des dels supermercats.

Una de les entregues de productes al banc d'aliments
Una de les entregues de productes al banc d'aliments / EuropaPress

Mercadona va donar durant 2020 més de 17.000 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques d'Espanya i Portugal, un 84% més que l'any anterior, a conseqüència de la crisi sanitària i econòmica actual derivada de la Covid-19.

Aquestes donacions són l'equivalent a més de 283.000 carros de la compra i es realitzen a través de la col·laboració amb més de 290 menjadors socials, més de 60 bancs d'aliments i altres entitats socials i organitzacions benèfiques tant d'Espanya com de les zones de Portugal on Mercadona està present, explica la cadena de supermercats en un comunicat.

Així mateix, la companyia va mostrar el seu suport amb donacions addicionals al llarg de l'any, com els enviaments realitzats al març i abril a l'hospital de campanya habilitat en la Fira Ifema de Madrid. També els "caps" (clients) han col·laborat en aquesta campanya amb la donació de 3.800 tones, que equival a més de 63.000 carrets, en les diferents operacions quilo que s'han fet al llarg de l'any.

També et pot interessar

stats