L'incendi en què han mort una mare i dos fills menors a Almeria ha sigut intencionat

L'habitació en què han trobat les víctimes, l'única afectada per les flames, estava tancada amb un cadenat

Un precinte policial frena l'accés a l'habitatge en què s'ha produït l'incendi
Un precinte policial frena l'accés a l'habitatge on ha ocorregut l'incendi / Carlos Barba (Efe)

L'incendi en què han mort una mare i els dos fills menors d'edat en un àtic del nucli d'El Alquián, a Almeria, ha sigut intencionat, segons ha informat la Policia Nacional. "La investigació està oberta i se segueixen dues vies. La del suïcidi i la d'un delicte contra les persones", s'ha precisat des de la Comissaria Provincial d'Almeria. Els xiquets tenien 10 i 4 anys.

Una veïna de les víctimes, Sandra López, ha relatat que en el moment dels fets al domicili hi havia un oncle dels menors que no va poder accedir a l'habitació encesa en flames perquè hi havia un "cadenat". El pare, que es camioner, estava treballant.

El 112 d'Andalusia ha informat que el succés s'ha produït sobre les 00:10 hores, quan els veïns han alertat que hi havia fum i flames a l'habitatge. Segons els bombers les flames només han afectat l'habitació on s'han trobat els cadàvers.

En el lloc dels fets han intervingut els recursos sanitaris de la Junta d'Andalusia, Bombers d'Almeria, Policia Local i Cos Nacional de Policia, que ha activat el protocol judicial per a aclarir les causes del succés.

També et pot interessar

stats