Dos menors moren ofegats en menys de 24 hores, al pantà del Sitjar i a Oriola

Una altra dona de 72 anys ha sigut rescatada a la platja de l'Albufereta d'Alacant i presenta pronòstic reservat.

Imatge del rescat de la xiqueta
Imatge del rescat de la xiqueta / Twitter: @SIAB_Castellon

Dos menors han mort ofegats a la Comunitat Valenciana en les últimes 24 hores. La xiqueta d'onze anys, rescatada aquest diumenge a l'embassament del Sitjar (Plana Baixa) amb símptomes d'ofegament, ha perdut la vida finalment, segons ha informat la Conselleria de Sanitat. Tot i que la van traslladar ràpidament a l'Hospital General Universitari de Castelló i li van practicar maniobres avançades de reanimació, no van poder fer res per salvar-li la vida.

La menor l’havia trobada un banyista després que es notificara la seua absència i que s'haguera iniciat una recerca en què van participar mitjans del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, la Policia Local d'Onda i la Guàrdia Civil. Sembla que no sabia nadar i que es va quedar enganxada al fons del pantà.

Des de la Policia Local avisen que aquestes zones són molt perilloses, aptes per al bany, però s'ha de tindre molta precaució perquè els fons són irregulars, hi ha corrents i els banyistes poden quedar-se enganyats al fang o les canyes.

D'altra banda, ha mort altre menor, un xiquet de dos anys, també ofegat en una piscina comunitària d'una urbanització de La Cenia, una zona costanera d'Oriola, al Baix Segura. Els fets van passar aquest diumenge quan la família del menor, amb residència a França, estava de vacances ací. És el tercer xiquet que ha mort en aquestes circumstàncies en els últims set dies, després que un altre xiquet morira ofegat a Rojals, també al Baix Segura, la setmana passada.

Així mateix, han rescatat una dona de 72 anys a la platja de l'Albufereta d'Alacant. La dona es troba ingressada a l'Hospital General d'Alacant i presenta pronòstic reservat.

Un ciclista mor a Gata de Gorgos

La tragèdia també ha esguitat aquest dilluns la Marina Alta, quan ha perdut la vida un ciclista de 65 anys en la via que connecta Llíber i Gata de Gorgos, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Els fets han ocorregut passades les 10 i mitja, quan la víctima ha caigut per un desnivell de tres metres d'altura. Fins al lloc s'han mobilitzat dues ambulàncies i un helicòpter de rescat però, tot i els esforços del personal sanitari, no s'ha pogut salvar-li la vida.

També et pot interessar

stats