Mavi Mestre: "És prioritari que s'ature la vaga"

La primera dona rectora en la història de la Universitat de València afronta el mandat "amb molta satifacció, alegria i il·lusió".

Mavi Mestre, rectora de la Universitat de València, ha sigut entrevistada en el magazín Al Ras d'À Punt Mèdia

Mavi Mestre, la nova rectora de la Universitat de València, ha visitat hui el magazín Al Ras i ha expressat que, tant ella com el seu equip, afronten el mandat "amb molta satifacció, alegria i il·lusió".

Preguntada pel fet de ser la primera dona que ocupa aquest càrrec en la institució, creu que "és un sostre important que hem trencat, després de quasi 520 anys i els més de 140 rectors que hi ha hagut en la Universitat de València". 

Pel que fa al conflicte amb els professors associats i la reunió programada aquest dimecres amb el comité de vaga i els sindicats, Mestre ha mostrat el seu compromís per a treballar en una negociació i tractar les seues reivindicacions, però considera que es prioritari "que s'ature la vaga i tornen a fer classe perquè els nostres estudiants no perden més formació". 

Respecte a la vaga feminista convocada aquest 8 de març, Mestre ha manifestat el seu suport a "aquelles manifestacions que tenen com a objectiu defensar la importància de les dones en la nostra societat i lluitar per la igualtat". 

Mavi Mestre és catedràtica de Psicologia Bàsica i llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació. Va nàixer l'any 1956 a Oliva (la Safor). La seua activitat investigadora s'ha centrat en la inclusió social i la qualitat de vida dels joves i adolescents. 

També et pot interessar

stats