Maten un xiquet i fereixen la mare a Girona

La policia ha detingut el pare i la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha confirmat que es tracta d'un presumpte cas de violència vicària

Els mossos d'esquadra en una imatge d'arxiu
Els Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
03 d'abril 2024 - 09:17 Actualitzat: 04 d'abril 2024 - 16:51

Un xiquet de cinc anys ha sigut assassinat a punyalades aquesta matinada en un domicili de Bellcaire d'Empordà (Girona) i la mare es troba hospitalitzada amb ferides greus d'arma blanca. La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha confirmat que es tracta d'un presumpte cas de violència vicària. Els Mossos d'Esquadra han detingut el pare del menor al carrer a les 11:00 hores.

Segons informen fonts pròximes a la investigació, els agents han rebut l’avís d'una veïna després de les 5:00 hores, quan la mare ha acudit a sa casa buscant ajuda. Diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques s'han personat en el domicili, però els efectius no han pogut salvar la vida del xiquet. La dona, de 29 anys, ha sigut traslladada en estat greu a l'Hospital Doctor Josep Trueta.

La mort del xiquet se suma a la de quatre menors més assassinats enguany pels seus progenitors en sengles casos de violència vicària, registrats en una pedania d'Alboloduy (Almeria) al març i a Barcelona al gener. Des del 2013, 55 menors han sigut assassinats pels pares o les parelles de les mares en crims vicaris.

També et pot interessar

stats