Detingut un home per matar amb un martell un veí de 50 anys i ferir la mare, de 80 anys, a Oriola

A la dona, que presenta traumatisme cranioencefàlic, l'han traslladada d'urgència a l'Hospital del Baix Segura i després l'han derivada a Elx

L'assassinat ha tingut lloc en aquesta matinada en una casa del carrer Sant Antoni de Pàdua d'Oriola
L'assassinat ha tingut lloc aquesta matinada en una casa del carrer Sant Antoni de Pàdua d'Oriola / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut un home per la seua relació amb la mort a colps d'un veí de 50 anys a Oriola i l'agressió que ha patit sa mare, de 80 anys. L'home està acusat de dos delictes d'homicidi, un en grau de temptativa, i es troba en els calabossos de la comissaria d'Oriola fins que passe a disposició judicial.

Tant l'home mort com sa mare, que es recupera en l'hospital, han sigut atacats a colps de martell i la dona es troba ingressada a l'Hospital d'Elx. Ara s'investiga el mòbil del crim, que s'ha produït aquesta matinada. Ha sigut una veïna qui ha donat la veu d'alarma.

Els agents han activat el protocol de delictes violents i aquest matí han recollit proves a l'escenari del crim.

Els agents han recollit proves a l'escenari del crim
Els agents han recollit proves a l'escenari del crim / À Punt NTC

Els fets han tingut lloc aquesta matinada, a la 1:15 hores, quan s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir dues persones ferides en una vivenda, situada al nucli urbà d'Oriola.

Fins allí s'ha desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de suport vital bàsic. Una vegada al lloc, l'equip mèdic ha confirmat la defunció d'un home. L'altra persona ferida és la mare de la víctima, una dona de 80 anys, que presenta traumatisme cranioencefàlic.

L'equip mèdic ha aconseguit estabilitzar-la després de fer-li diverses maniobres i l'han evacuada a l'Hospital del Baix Segura d'Oriola i, posteriorment, a l'Hospital General Universitari d'Elx.

Un deute, el possible mòbil del crim

Policia Nacional ha informat aquest dimarts que la investigació apunta que el mòbil del crim podria ser un deute de 50 euros, ja que l'arrestat havia instal·lat unes reixes a la casa de les víctimes sense que encara li hagueren abonat el cost.

Així, aquesta matinada, el detingut es va presentar en el domicili de les víctimes per a reclamar els diners del deute, i sembla que es va produir una discussió en la qual va acabar agredint el fill i la mare amb el martell que portava.

El veïnat va sentir la baralla i va alertar a les forces de seguretat, però l’acusat va aconseguir fugir abans que arribaren. Malgrat això, va ser detingut poc després de les 11:00 hores del matí d’aquest dimarts.

També et pot interessar

stats