Les mascaretes, el gel hidroalcohòlic i la distància marquen l'inici del curs escolar

Diversos centres de la Comunitat Valenciana encara tardaran uns dies a obrir les portes.

VÍDEO | Les mascaretes, el gel hidroalcohòlic i la distància marquen l'inici del curs escolar

L'inici del nou curs acadèmic ve marcat per la crisi del coronavirus i tot el que la Covid-19 està comportant.

Entre les principals novetats destaca l'aparició de la mascareta i del gel hidroalcohòlic com a material fonamental per a encarar la tornada a les escoles, així com la distància de seguretat. Pel que fa a l'àmbit metodològic, també canvia, ja que no es podran fer projectes grupals ni es poden emportar les coses a casa.

També està prohibit intercanviar material ni entrepà, fet que ha obligat els alumnes a esmorzar a classe abans d'eixir al pati, que també estarà dividit en diverses zones. Allà no es podrà jugar amb contacte físic i s'ha de demanar torn per anar al bany.

A pesar d'aquestes mesures, encara hi ha diversos col·legis i instituts que estan tancats i que no obriran les portes fins d'ací a uns dies. És el cas d'Atzeneta del Maestrat, on el curs començarà el 17 de setembre després que s'haja realitzat les PCR als professors. També a Gandia, a les escoles de Sant Francesc de Borja i Joanot Martorell, on alguns alumnes s'han quedat sense classe després de detectar un positiu entre els docents.

També et pot interessar

stats