La mascareta dispara les cirurgies que milloren la mirada i el somriure

L’ús continuat de la mascareta ha generat noves conseqüències, sobretot, estètiques. Entre les principals demandes estan voler eliminar les potes de gall, injectar bòtox en les arrugues del front o reparar les parpelles caigudes

Conseqüències estètiques de l'ús de la mascareta / À Punt

Els ulls, des que portem mascareta, s'han convertit en el centre de totes les mirades. Com que hem d'amagar la part inferior del rostre, ens fixem molt en els seus defectes. En aquest sentit han augmentat les intervencions quirúrgiques que tracten de millorar la mirada.

Entre les principals demandes estan voler eliminar les potes de gall, injectar bòtox en les arrugues del front o reparar les parpelles caigudes.

Es dispara la blefaroplàstia 

El doctor Severiano Martín, cirurgià plàstic, explica a À Punt que “quan sobra pell de la parpella ens fa l’efecte que cau, eliminar aquesta pell que sobra és una intervenció prou senzilla i dona molt bons resultats”. Assegura que a la seua clínica de València aquesta operació, anomenada blefaroplàstia, s’ha disparat. “Hem fet més del 100% que l’any anterior”. A més, és una operació que no requereix ingrés i és rápida i fàcil. 

Les ortodòncies, una altra demanda en l’alça 

La mascareta destapa la mirada però tapa el somriure. Per això entre els adults ha augmentat l’ús de l’ortodòncia des del principi de la pandèmia. L’odontòleg Antonio Pérez Poveda reconeix que molta gent està aprofitant aquesta època per a començar un tractament amb ortodòncia, “ja que la mascareta els tapa la boca i els va bé per a fer modificacions en la seua estètica”. La demanda ha crecut sobretot entre les persones que estaven dubtoses a iniciar aquest procés.  

També et pot interessar

stats