Marzà: Les mascaretes deixaran d’usar-se a les aules “de manera immediata” quan ho diga Sanitat

El conseller d’Educació ha recalcat que, fins ara, “ha funcionat molt bé” fer el que les autoritats sanitàries acorden en cada moment

Un aula d'un centre escolar en una imatge d'arxiu
Un aula d'un centre escolar en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha assegurat aquest divendres que en el moment que les autoritats sanitàries autoritzen l'eliminació de l'obligació de portar mascareta dins dels centres educatius, la Generalitat farà el mateix "de manera immediata" a les aules de la Comunitat Valenciana.

Marzà, que ha visitat juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, la fira La Formació Professional al Carrer en la plaça de l'Ajuntament de València, ha recordat que durant la gestió de la pandèmia sempre han dit que faran "el que les autoritats sanitàries acorden a cada moment".

"Fins al moment no s'ha autoritzat i en el moment en què es faça, evidentment, l'autoritzarem de manera immediata a les nostres aules", ha dit Marzà, qui ha agregat: "És el que hem fet i ha funcionat molt bé".

El conseller ha destacat que els centres educatius han sigut referència en la gestió de la pandèmia, "entre altres coses perquè hem fet el que han dit les autoritats sanitàries", ha reivindicat.

També, ha afegit, perquè el conjunt de treballadors del sistema públic educatiu valencià han sigut referència i exemple de com s'havia d'abordar aquesta situació i com calia implicar-se per damunt de les seues responsabilitats.

"No hi ha dia que passe que no reconeguem el treball que estan fent durant tota la pandèmia", ha conclòs el conseller d'Educació.

També et pot interessar

stats