Marzà demana al govern espanyol permisos laborals retributius per a les famílies amb alumnat contagiat

El conseller d'Educació s'ha oferit a col·laborar amb els ministeris de Díaz i Escrivá en aquesta qüestió que “hauria d'abordar-se amb urgència”

Una mare cuida a la seua filla malalta en una imatge d'arxiu
Una mare cuida de sa filla malalta en una imatge d'arxiu / Shutterstock

El conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha enviat una carta a la ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, i el ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, per a traslladar-los la necessitat de permisos laborals retributius per a les famílies amb alumnat contagiat.

En l'escrit, Marzà ha assenyalat que malgrat que hagen transcorregut mesos des de la declaració de l'emergència sanitària, i de les successives onades, continua pendent de resoldre un problema que considera "inajornable". Un problema que afecta la situació dels progenitors no contagiats, que han de cuidar dels seus fills afectats per quarantenes.

Tot això, a més, afig en un context sanitari que no permet a les famílies, per raons òbvies, recórrer a altres recursos i suports del seu entorn familiar, com és el cas dels iaios.

El conseller s'ha posat a la disposició dels ministres per a cooperar i col·laborar en aquesta qüestió que “hauria d'abordar-se amb urgència”.

També et pot interessar

stats