Marzà assegura que l'empresa de neteja Raspeig no entrarà en el nou procés de licitació

A l'entrada de la reunió del Consell s'ha concentrat un grup de treballadores per a denunciar que no han cobrat res des d'abril.

El conseller Marzà ha parlat amb les treballadores de l'empresa de neteja Raspeig
El conseller Marzà ha parlat amb les treballadores de l'empresa de neteja Raspeig

Un grup de treballadores de l'empresa de neteja de centres educatius Raspeig s'han concretat aquest divendres a l'entrada de la reunió del ple del Consell, que s'ha celebrat a Borriana, per a denunciar que no han cobrat res des d'abril.

Des de la Generalitat indiquen que els diners han arribat a l'empresa, però la plantilla continua sense rebre els sous d'aquests mesos.

Davant d'aquesta situació, el conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha assegurat que l'empresa no entrarà en el nou procés de licitació de neteja dels centres educatius per al curs que ve. Tot i això, la plantilla vol una garantia perquè aquesta empresa no hi concurse amb un altre nom.

Els endarreriments en el pagament del sou a les treballadores han sigut recurrents al llarg d'aquest curs, amb contínues protestes del personal. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha dit que estudiarà la possibilitat que la Generalitat els avance els diners. 

També et pot interessar