En marxa l'operació de trànsit més important de l'any

La DGT preveu un milió i mig de desplaçaments a les carreteres valencianes.

S’esperen tres milions de desplaçaments per carretera durant la segona fase de l’operació eixida

La Direcció General de Trànsit preveu 1,5 milions de desplaçaments per les carreteres de la Comunitat Valenciana durant l'operatiu que ha començat aquest dimecres a les tres de la vesprada h i finalitzarà el dijous 1 d'agost a les dotze de la nit. Aquesta segona operació especial de trànsit de l’estiu ha començat aquest dimecres i finalitzarà demà, amb una previsió total de vora tres milions de desplaçaments de vehicles de llarg recorregut. Durant tot el mes d’agost es preveuen 47 milions de desplaçaments, un 1,57% més que l’any passat. 

A la Comunitat Valenciana, les vies amb més densitat de trànsit són l’A-7 i l’AP-7, que travessa el territori de nord a sud, l’A-3 que connecta la costa amb el centre de la Península i la CV-35, coneguda com l’autovia d’Ademús. 

El delegat del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha presentat aquest dimecres les mesures especials previstes per a aquestes hores més complicades de l'operació, com ara, les vies reversibles, punts d'informació, eliminació d'obres en carretera i augment dels dispositius. Segons ha dit, s'utilitzaran al màxim els recursos disponibles, de manera que als agents de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil se sumarà el personal funcionari del Centre de Gestió de Trànsit, la Patrulla d'Helicòpters i el personal encarregat del manteniment de carreteres. 

Descens de la sinistralitat 

Durant el mes de juliol han descendit un 10% les víctimes mortals en les carreteres de la Comunitat Valenciana, en passar de 10 morts en 2018 a 9 en el mateix període de 2019. Fins ara enguany, ha disminuït un 36% les víctimes mortals en passar de 74 morts en 2018 a 47 (24 a Alacant, 4 a Castelló i 19 a València) en 2019.

També et pot interessar

stats