Marta Serrano es converteix en directora de l’EMT València sense unanimitat

EMT València l’ha nomenada gerent de l’empresa municipal malgrat el vot en contra del PP i Vox.

Marta Serrano, nomenada gerent de l’empresa municipal
Marta Serrano, nomenada gerent de l’empresa municipal / Ajuntament de València.

El consell d’administració de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha acordat nomenar com a directora gerent l’enginyera Marta Serrano Balbuena malgrat els vots en contra de l’oposició. El nomenament s'ha aprovat amb els vots de l’equip de govern, mentre que el PP i Vox han votat en contra perquè consideren que s’ha realitzat “a dit” i sense un procés de concurs públic.

Marta Serrano arriba a aquest càrrec després que Josep Enric Garcia Alemany fora destituït al setembre, un any després que es coneguera el robatori de quatre milions d’euros dels comptes de l’EMT. Serrano, enginyera de camins, canals i ports de professió, es converteix, a més, en la primera dona que ocupa aquest càrrec en els 35 anys d’història de l’empresa municipal.

D’altra banda, el consell d’administració d’EMT València ha aprovat, amb els vots a favor de Compromís i el PSPV, l’abstenció del PP i Ciutadans i el vot en contra de Vox, l’adjudicació de les operacions de crèdit a llarg termini destinades al financament de 81 nous autobusos, dins del projecte de renovació de la flota.

També et pot interessar

stats